Tigla Metalica Wetterbest Contine 5 produse.

Se afiseaza 1-5 din 5 articole
  • Ţigla metalică Wetterbest COLOSSEUM completează gama de sisteme de învelitori metalice ale Depaco. Geometria panourilor de ţiglă COLOSSEUM este zveltă şi amplă, aceste aspecte contribuind la creşterea capacităţii de evacuare rapidă a apei de la nivelul acoperişului şi la degajarea masei de zăpadă.

  • Panouri de tigla metalica fabricate din oţel galvanizat la cald, protejat cu straturi de vopsea pe ambele feţe. Profil optimizat pentru acoperirea eficientă a oricărui tip de clădire. Ţigla metalică prezintă o greutate specifică redusă influenţând direct structura de rezistenţă a acoperişului şi clădirii.

  • Tigla metalica Wetterbest Gladiator aduce în prim-plan profilul roman cu simetrie față de axa longitudinală. În conceptul profilului de tigla metalica Wetterbest Gladiator regăsim robustețea mecanică a sistemelor de învelitori Wetterbest și eleganța acoperișurilor clasice mediteraneene.

  • Tigla metalica Wetterbest® Plus prezintă un aspect robust combinat cu o formă extrem de elegantă. Înălţimea de 30mm, cea mai înaltă de pe piață, a treptei dintre module, îi conferă rezistenţă sporită şi valenţe estetice deosebite.

  • Panourile de țiglă metalică Wetterbest® Wind se evidenţiază prin mai puţine linii curbe ale profilului geometric. Păstrând caracteristicile tehnice şi calităţile mecanice ale produselor Wetterbest, ţigla metalică Wetterbest Wind reprezintă opţiunea ideală pentru acoperişuri cu durată de viaţă mare.

Se afiseaza 1-5 din 5 articole